2012.

 

Üdv. Visszatértem / visszanéztem. A honlapom egy másik szolgáltatónál volt fent az elmúlt 6 évben, aki - se szó, se beszéd - letörölte az. Újra feltöltöttem – már amit megtaláltam. Így most több kép, ez-az hiányzik az oldalról. Talán majd lépek…. Hehe.

 

2008. márc.

Kicsit szórakoztam a jó öreg Korg AX300 effektemmel, csak gyári hangzásokat használtam. Íme egy kis hangminta.

2007. tél


Ez biza szerelem volt első látásra. Büszke tulajdonosa lettem egy 1982-es Westbury Standard gitárnak, mely a híres Matsumoko gyárban készült. Eszméletlen hang, rengeteg hangszín, mahagóni test, jó pickupok. Jól néz ki és kényelmes rajta a játék, ennyi elég is. :) Egyébként ez a 7. gitárom, egyben az 1., mely 22 bundos. Jutyúbra felraktam egy kis dzsemmelést.

2007. nyár

 

Kis áramkör seft volt 2 gitáromban. A KSP-ből kiköttettem a hangszín potit, így most mind a 2 pickupnak külön hangerő potija van. A hólapát héthúrosba pedig végre betettük a fél évvel korábban beszerzett normálisabb hangszedőket. Meglepett az eredmény, mert a híd DiMarzio szerintem elég jól szól. Egy kis hangminta, amelyet nagyhirtelen dobtam össze, így szól a Cube-on, vonalból: Zúúúúúúúz.


2007. márc. dereka

Végre hozzám került a hőn- és régóta áhított szintetizátor, melyet egy Bp.-en élő barát vett meg nekem kb. 2 hónapja, de csak most jött haza kocsival. Méretes a jószág, buszon kicsit nehézkes lett volna szállítani. Használt a cucc, Yamaha DGX-205, tanulásra ideális.


2007. jan. 17

Végre visszakaptam egy hónap után a Stratomat Lápiembertől, a híres hangszerjavító jómunkásembertől. :) A gitár nyaka kicsit kényelmetlen volt a kopott bundok és a vastag lakkozás miatt. Polírozás és újralakkozás után sokkal jobb a helyzet. Jesszzzz! Íme egy kép.


2008. dec. 8

Dimebag Darrell bácsi, nyugodj békében!

2006. dec.

Felkerült a Small Etude jobb minőségben, ezen kívül egy rövid jam álljon itt, amelyben hallható pár fincsi dobpergetés.

2006. nov. 17


Nna, kiraktam ezt a Hírek linket, ahol a 'zenéimről' és a gitárjaimról írok.
Gyorsan visszafelé menet feldobok pár képet, ezt-azt.

2006. okt.

Közelebbről megismerkedtem egy isteni dobprogrammal és sokat tanultam a zenék keveréséről, hangerőarányok beállításáról. Az oldalon található pár régi témámat így újramixeltem, a gitársávok alá jobban hangzó dobalapot tettem. Persze még nagyon messze van ez a jótól, de gyakorlat teszi a mestert! :) Hihetetlenül apró dolgok is beleszólnak a végső hangzásba, ehhh. A funky-s és a Cube60-as már új.

2006. szept.

Egy héthúros Harley Benton hólapátot is vettem a H húr miatt, néha jól esik doommetálkodni.. :) Bóvli a gitár, trék a pickupok (amit persze ki fogok cserélni), de meglepően pontos a nyaka.

2006. jan. 27

Ezen a napon született Mozart bácsi 250 éve.

2006. jan.

Vettem egy kombót, egy Roland Cube60-as erőlködőt. Sokat fórumoztam, sokan jókat írtak róla, ezért. Nyilván nem egy JCM 800, de otthonra, próbahelyre ideális és könnyű, lehet cipelni. :)
Jót bizniszeltem a hangmester.hu tulajával. ;)

2005. szept.

Egy hólapátnak becézett ócccsóó, 5 húros Johnson basszusgitárt vettem. Mégiscsak jobb a házi felvételeimhez, mint a gitáreffekt által előállított (1oktávval lehangolt) 'zaj', ami addig hivatott a basszussáv szerepét betölteni. Még a fejéből is lefűrészeltem, annyira nem volt kiegyensúlyozva. :)) Jól megtanulok legalább slappelni, tök élvezet!

2005. aug.

YYYEEEEAAAHHHHHHH!!!!!!
Megvettem álmaim gitárját. Pár éve láttam Vintage52-ben, addig szüttyögtem, míg valaki elhappolta. Most meghirdette, én meg rögvest lecsaptam rá.
Gyönyörű Fender Strató, nagyfejű, kőris, 79-es, sunburst. Eszméletlen hanggal.

2005. jan.

Régi vágyam volt már egy nylon húros akusztikus gitár. Végül a hatalmas veszprémi választékból (2 közül...) egy Alvaro márkájú spanyolgitárt választottam. Ma már nem tenném.